روش تولید روغن آفتابگردان

روغن آفتابگردان منبع غنی اسیدهای چرب امگا ۶ و یکی از تامین‌کننده‌های ویتامین E بدن است. به همین دلیل شاهد تبدیل روغن‌ آفتابگردان به یکی از پرمصرف‌ترین روغن‌های خوراکی در بازار هستیم. روشی که برای تهیه روغن آفتابگردان انتخاب می‌شود برای حفظ خواص این دانه‌های مفید بسیار حائز اهمیت هستند.

انواع روغن های خوراکی

بر خلاف باور عموم مبنی بر مضر بودن صددرصدی روغن‌های خوراکی، مصرف درست و به‌جای روغن‌های مناسب نه تنها ضرر ندارد، بلکه می‌تواند به بهبود وضعیت سلامتی کمک کند. برای مثال، روغن‌ خوراکی مناسب می‌تواند در رشد سلول‌ها، محافظت از اندام‌های داخلی و جذب بیشتر مواد مغذی مؤثر واقع شود و عملکرد قلب را بهبود ببخشد.

فواید روغن مایع

کنترل وزناسیدهای چرب موجود در روغن‌های مایع به افزایش احساس سیری و کاهش اشتها کمک می‌کنند که این امر می‌تواند در کنترل وزن و کاهش چربی‌های شکمی موثر باشد.سلامت پوست و موبرخی از روغن‌های مایع مانند روغن زیتون و روغن آرگان حاوی ویتامین E و آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که به حفظ سلامت پوست و مو کمک می‌کنند. این روغن‌ها می‌توانند از پوست در برابر آسیب‌های رادیکال‌های آزاد محافظت کرده و به نرمی و لطافت پوست و مو کمک کنند.